Bröllop

En underbar bröllopsnatt med det lilla extra

Avsluta den bästa dagen i ert liv i någon av våra vackra sviter.. I sviten väntar vackra blommor, bröllopspresent, choklad och kylt mousserande vin. Här kan ni ta ett bad i ert badkar för två och krypa in i varsin morgonrock. I badrummet finns hudvårdsprodukter, badskor samt badsalt bara till er. På morgonen/förmiddagen kommer vi upp med en välfylld härlig frukostvagn, fylld med den frukost ni önskar. Vill ni avsluta er vistelse med ett härligt bad i vår varma källa utomhus så bjuder vi på ett glas mousserande vin. Kan inte bli en bättre start på er första dag som gifta !

Pris 3 995 kr

Bröllopspaketet inkluderar:
Övernattning i en av våra vackra sviter med badkar för två
Vippning och bröllopspresent    
Lån av morgonrockar & badtofflor
Hudvårdsprodukter & badsalt samt frukostvagn
Fri entré till Relax & Spa med varm källa utomhus
Paketet gäller alla dagar
Behåll rummet till kl.14

Titta på Kaptenssviten, Kungasviten och ViktoriasvitenBrudens kväll

Tänk att få tillbringa kvällen innan bröllopet tillsammans med sina bästa tärnor! ​

I paketet ingår:
Entre för 3 personer till Relax & Spa, lån av morgonrock, tofflor och handduk, bodyscrub, en tapastallrik med mousserande vin och en chokladbit. Till bruden en exklusiv 60 minuters behandling. ​

Pris: 1995kr (för 3 personer)
Tillägg för ytterligare personer 525kr (max 6 personer)

Brudgum och bestman innan bröllopet

Här är fokusen för er män att ha en stund ihop inför bröllopet. Kanske dagen innan eller varför inte samma dag när håruppsättningar och smink står på schemat för din brud och du väntar? Vi bjuder på en skön stund i Relax & Spa där ni kan basta och bara ha det skönt. När hunger slår in vankas Pytt med dryck.

I paketet ingår:
Tillträde till Relax & Spa med bastu. Lån av badrock, badhanduk, badtofflor samt scrub. Pytt i panna och en stor stark! 25 min klassisk massage per person.

Pris: 680 kr per person (kan bokas för max 2 personer)

Boka hotell online

Ankomst
Avresa