Golf

Grönbete!

Vi samarbetar med samtliga golfbanor i Halmstad med omnejd.Vi bokar era speltider och för dem som så önskar kan man kombinera en härlig golfdag med god mat och dryck på en av Halmstads bästa restauranger.

Golfpaket - 1 240 kr/person

Checka in hos oss och börja med en härlig kopp kaffe

Allt är förberett för ditt golfspel och rummet väntar med sköna sängar. Efter din runda går du ner till Relax & Spa och tar en bastu och kopplar av i vår relaxavdelning. Kanske känner du att du även behöver en skön massage?

I priset ingår: 

Övernattning med del i standard large dubbelrum, härlig frukostbuffé, en greenfee, bokning av starttid. OBS! Pristillägg samt förbokningsavgift utgår på Halmstad GK.    
 

Golfpaket med Spabehandling och middag - 2 015 kr/person

Här samlas livets goda i ett och samma paket. Golfa på någon av de excellenta golfbanorna i Halmstad, njut av lugn och ro på Sweden Hotel Continental, avnjut en Spabehandling i Relax & Spa. Stanna kvar en stund, basta och bara koppla av. Därefter väntar en tvårätters middag hos någon av våra samarbetsrestauranger: Bistro Jarlen, Restaurang Grand eller Fridolfs Krog

I priset ingår:

Övernattning med del i standard large dubbelrum, härlig frukostbuffé, en greenfee en tvårätters middag (exkl dryck), en 25 minuters behandling till ett värde av 450:-, bokning av starttid. Önskas någon av våra längre behandlingar tillkommer mellanskillnaden. OBS! Tillägg samt förbokningsavgift utgår vid spel på Halmstad GK.

 

 

Golfpaket med supé - 1 565 kr/pers

Njut av härligt spel och god mat!

Efter en härlig golfrunda på någon av Halmstads fina golfbanor väntar god mat på en av Halmstads bästa restauranger. Därefter väntar en tvårätters middag hos någon av våra samarbetsrestauranger: Bistro Jarlen, Restaurang Grand eller Fridolfs Krog. 

I priset ingår:

Övernattning med del i standard large dubbelrum, härlig frukostbuffé, en greenfee, bokning av starttid alt. bollränna, en 2-rätters supé på vald restaurang.

Vid spel på Halmstad GK utgår tillägg samt förbokningsavgift.
 

Ta hand om både kropp och själ

Efter en härlig golfrunda på någon av Halmstads fina golfbanor väntar bastu, relaxavdelning och en 25 min massagebehandling. 

I priset ingår:

Övernattning med del i standard large dubbelrum, härlig frukostbuffé, en greenfee, bokning av starttid alt. bollränna, en 25 minuters klassisk eller aromamassage.

 


 

Kolla in golfklubbarna här:

Film om våra härliga golfbanor i Halmstad! 

Priserna gäller alla dagar med reservation för prisförändringar gällande greenfee avgift på golfklubbarna

Boka online

Ankomst
Avresa