Dag spa 395 kr

Kl. 11,00-16,00

För dig som vill koppla av några timmar och njuta av lugn och skön atmosfär. . Där finner ni bastrum, infrabastu, relaxrum, fotbad, sinnenasrum samt varm källa på Gården. Här kopplar du av i den lugna och behagliga atmosfären. 

Följande ingår: lån av badhandduk, badrock och badtofflor att ta med hem samt snacks, frukt och the. Kom ihåg att ta med badkläder, litet hänglås till klädskåpet samt att boka någon av våra sköna behandlingar. På hotellet finns en Spameny, med möjlighet att beställa en god sallad samt charkbricka. 

 

Morgon spa 395 kr
Frukost spa 495 kr 

Kl.7,00-11,00

Följande ingår:
B
astrum, infrabastu, relaxrum, fotbad, sinnenasrum samt varm källa på Gården. Här kopplar du av i den lugna och behagliga atmosfären. 
Följande ingår: lån av badhandduk, badrock och badtofflor att ta med hem samt snacks, frukt och the. Kom ihåg att ta med badkläder, litet hänglås till klädskåpet samt att boka någon av våra sköna behandlingar. I frukostspa ingår även vår fantastiska frukostbuffé.


 

 

 

Kvälls spa inkl. middagsbuffé 595 kr

Kl. 16,00-21,00

Slappna av hos oss med välförtjänt afterwork! Väl nere i Relax & Spa njuter ni av den lugna atmosfären, kopplar av i basturum, infrabastu, fotbad, sinnenasrum. Frukt, the och snacks finns att tillgå. Den varma källan väntar på er på vår vackra innergård.
Följande ingår: Middagsbuffé (söndagar charkbricka), låna badrock, badtofflor och badhandduk.


Boka till en behandling?
Boka på tel. 035-176300 eller maila oss: info@continental-halmstad.se
Alla behandlingar utförs hos samarbetspartners i samma byggnad som hotellet. 


Angivna priser gäller per person - Rökfritt - Åldersgräns 18 år

Medhavd mat och dryck är ej tillåtet då vi driver restaurang i anläggningen där detta kan köpas.

 

 

 

 

 


 

Private Yoga

Få en privat yogastund

Här får du möjlighet till egen yogainstruktör och en härlig timme för kroppslig och själslig utveckling. Få andrum och fortsätt sedan att koppla av i vår relaxavdelning.
Vill du få en helt egen yogastund kontakta receptionen på tel.035-176300 för bokning. Måste ske innan ankomst.
Namaste!

Boka hotell online

Ankomst
Avresa