Dagspa 395 kr

För dig som önskar en avkopplande stund i skön miljö finns möjligheten att boka dagspa på Hotel Continental Relax & Spa. Entré 395 kr (gäller 3 timmar)
Alla dagar kl. 11,00-14,00  14,00-17,00

I priset ingår lån av badhandduk, badrock och badtofflor. I relaxavdelningen finns härligt te, frukt och nötter. Njut av underbart bad utomhus i den varma källan. Kom ihåg att boka någon av våra härliga behandlingar! 

HÄR KAN DU BOKA DIREKT, KLICKA HÄR!

Frukostspa 495kr

Alla veckans dagar mellan kl 08,00-11,00

Bästa möjliga start på dagen! Avnjut en generös frukostbuffé, bege dig därefter ner till Relax & Spa här kan du välja mellan Tylö infrabastu eller soft sauna (ångbastu), relaxrum, utomhus varm källa. Här kopplar du av i den lugna och behagliga atmosfären. I paketet ingår lån av badhandduk, badrock och badtofflor. Kom ihåg att ta med badkläder samt att boka någon av våra sköna behandlingar. NJUT!

HÄR KAN DU BOKA DIREKT, KLICKA HÄR! 

Dagspa inkl. 25-minuters behandling 595 kr

Koppla av några timmar och njut av lugnet. I priset ingår lån av badrock och badhandduk, the, nötter och frukt. Basta och relaxa innan ni kopplar av med ett bad i i vår varma källa på innergården. Därefter väntar en skön 25-minuters Aroma massage eller Ansikts & Hårbottenmassage. 

 

 Afterwork spa 595 kr

Börja eftermiddagen med en avslappnad after work, alla veckans dagar mellan kl.17,00-20,00!
I after work ingår lån av badrock, badtofflor och badhandduk. (Medtag egna badkläder)
Väl nere i Relax & Spa njuter ni av den lugna atmosfären, kopplar av och badar bastu. Frukt, the och snacks finns att tillgå. På den vackra innergården badar du i den varma källan, året runt. Här kan du beställa kylda drycker att avnjuta i det varma vattnet.


HÄR KAN DU BOKA DIREKT, KLICKA HÄR!

Medhavd mat och dryck är ej tillåtet då vi driver restaurang i anläggningen  där detta kan köpas.

 

Private Yoga

Nyhet hos oss, få en privat yogastund

Här får du möjlighet till egen yogainstruktör och en härlig timme för kroppslig och själslig utveckling. Må väl i vårt yogarum, fortsätt sedan att koppla av i vår relaxavdelning.
Vill du få en helt egen yogastund kontakta receptionen på tel.035-176300 för bokning.
Namaste!

Boka online

Ankomst
Avresa